HE AIN'T HEAVY

Jag har träningsvärk i axlarna och armarna, vilket bevisar att jag är väldigt otränad. Eftersom det enda jag gjorde igår var att hänga i ringar sammanlagt i 7 min ungefär, sen bar jag brottning gubbar och klättrade i ribbstolar hehe. Och today im off to work eller hur man säger (jag har ingen aning om vad som skiljer melan off och of, ops kom på det nu och yes, jag är osmart)

For I know he would not encumber me, He ain't heavy, he's my brother.

I BARACKEN FINNS DET SMÅ DJUR....

.........lalalalalalalal.

Heeey folks, jag funderar på att gå ut att plocka vitsippor (HAHA) ja? Eller så gör jag det imorgon, because jag är ledig imorgon, dagsverket. Vi ska samla in pengar till en vattenpump där nere i Tanzania. Så alla på hela skolan ska arbeta hemma imorgon. Jag ska städa hela huset förutom toaletten och min systers rum (hennes rum tar 3 år att städa, det ligger saker öööööverallt.)


LET'S RUN AND HIDE

..not

Bill är jobbigt snygg.

INTO THE MOON

Har smått damp på mig själv, eftersom jag aldrig hittar ett skit i stan. BAJS BAJS BAJS, är tre ord som passar in där. Idag har det varit piss i skolan. För alla mina kompisar var sjuka, kul va? Okej inte alla men dom närvarande slutade halv elva. Så jag har gått runt och hängt i korridorerna från halv elva till halv tre - två lektioner + ett kort spel, HAHAHAHAHAH så det är inte synd om mig.

För övrigt stör jag mig på att inte In your shadow i can shine finns på spotify.

BAJS

Är man seg eller seg?
Seg skulle jag säga, och kan fan heller skylla på någonting heller.
Men jag börjar blogga imorgon haha, orkar inte nu.
Peace out.


BIKINI

Satt och deppade över att bikinin som jag ville ha var slut, men tillslut hittade jag den. Fast då hade jag redan hittat en annan jag ville ha, och sedan när jag titta på bikini trosor till den jag inte hittade från början var dom slut, bra va? Men sen hittade jag dom, samma färg och allt, förutom att det bara är en skönare modell.

Men nu, vilken ska jag ta?


LA LA LAND

Tittade nyss på "The good whife" eller vad den nu hette, den var riktigt bra, ska nog följa den. Men nu kallar min säng på mig, ciao.


CIAO FELLASMin klocka tickar irriterande högt och jag vill ha en bredare blogg, hmmmm vi får ta och ta reda på hur man fixar det. Kom nyss hem, har varit och fikat med en hel drös tjejer, det var så varmt så vi kunde sitta ute. Underbart, fast det blev lite kallt senare. Men som sagt kom nyss hem och jag spenderar väll kvällen framför Tyska boken och So läxa jag måste ta igen för jag var sjuk förra tisdagen, peace out.

GOURGEOUS


SICK

Guten Morgen alles, HAHAH suger på tyska. I'm sick, så jäääääävla tråkigt att jag spyr.
Sitter och lyssnar på Tokio Hotel och deppar över att jag inte gick på Sthlm konserten, JÄVLA THAILAND. 

OH SORRY

Förlåt Förlåt Förlåt Förlåt, jag har inte bloggat på....allt för länge. Jag har inte haft tid i think, först var jag i Sthlm och shoppade i två dagar sedan drog jag till Gotland med Moa, men nu ska jag allt blogga. Just nu sitter jag i bilen, påv

Påväg till båten, påväg hem alltså.

MEN VI HÖRES!


UPDATE

Jag ska skaffa header......ska bara göra en först. Jag kan be Moa så blir den klar idag. Perfect.

Glad påsk på er alla försten, glömde att säga det igår. Hoppas ni haft en fin påsk.


HOPP OCH HEJ

Sitter i bilen påväg till Nora, världens ände typ.  Hela rutan är grön eftersom jag inte lyckades få upp min kavaj på fönster rutan. Snön är nästan borta där jag är just nu, vet inte riktigt vart jag är men ja någonstans. I övermorgon ska jag till Stockholm och shoppa ihjäl mig tills onsdag och på torsdag åker jag till Gotland, så ser mitt påsklov ut, HAAHA kan inte skriva i bilen, det hoppar och far och jag är så dålig på att sammanfatta texter, det blir så himla enspråkigt.

Okej nui ska jag sjjriva utan att osudda bort det ´haf skrivit skå ska ni få se hur det hoppar och far.
Tack och hej leveropastek.

SAY YOU LOVE ME

Var nyss inne och tittade efter en skinnjacka i stan, den jag ville ha såg förjävlig ut i verkligheten. Det var ju trevligt. Nu sitter jag och stör mig på ljuset.

Vi ses senare.

LET'S HEAR IT FOR NEW YORK

It's Påsklov! Så på tisdag drar jag till Sthlm och kommer hem på onsdag, jag kaaaanske har internet med mig. Vet inte, det kanske är onödigt?
Just nu dunkar Empire state of mind i högtalarna och jag gör bilder i photofunia.http://photofunia.com

RSS 2.0