just wanna be with you

Kan bikta mig i bloggen. Jag är totalt förälskad i låten "Just wanna be with you" i High school musical 3 och älskar alla filmerna hehehehehehehehehhehe och lite till. Har varit crazy fan i HSM i två och ett halvt års tid. Från nio till elva och ett halvt (inte för att jag räknar men typ, hahaha och jävlar vad konstigt det blev när man skrev elva och etalft haha som man säger). Fick lust att titta på dom, känna nostalgin flöda i ådrorna (HAHAHA DÖR, bara jag som dör eftersom jag är patetisk) Det är nog bara Moa som roas av dom här slags inläggen (dom inläggen som jag bara skriver, får ingen mening med dom) Som inlägg med femtioelva rubriker. Nu ska jag sluta. TJING


(hehe och every day får vi inte glömma, fän att det inte finns thf smileysar här)


don't take it away



Det känns som om det är varmt innanför min panna och tinningarna och kallt utanpå, jätte läskigt. Ska titta på London resor nu för jag glömde innan, opsydaisy. Det kommer icke trilla in ett till inlägg idag. Tjing och God Natt.

love of my life can't you see

The_show_must_go_on_by_strawdog2010_large
Alltså, FYFAN VAD QUEEN ÄR BRA. Eller nej, bra är fel ord. Helt fel ord. Dom är amazing.

i am the moon


(fråga mig inte om bilden, ville bara ladda upp något)
Visby.

Denna dag har varit så jävla lång så det inte är sant. Tyskan kändes som två år. Efter skolan trippade jag och Flojsi hem till Moa som hade hoppat upp ur sin snorbädd (haha). Lämnade Ondskan till henne och satt och pratade. Sen trippade jag och Flojsi hem till mig och vi gjorde klart det sista av judendomen. Vad gör jag nu? Väntar på att the food ska bli färdig. Sedan ska jag kolla London resor och ringa till mormor och fråga om hon vill med (hon sa nämligen att hon kunde, ska bara dubbelkolla)

TJING.

NEXT; school.

Nu sa jag bege mig till bussen. Eller om nio minuter för att vara exakt. Med rakt hår faktiskt. CAN YOUR HEAR ME(I am screamin' from the top of the the world) jag har platthår, eller det skulle passa bättre med "do you here me" men Bill ville icke sjunga så. NU ska jag sätta på mig skorna, det tar lång tid. Har exakt 7 min på mig.
Chingeliding.

london

4938426486_3baf6bfaed_z_large
Det känns bra i själen när jag tittar efter London resor.

save me with your love tonight

Tumblr_l7v0pwgz6c1qaojmto1_500_large




Tumblr_l5reypdfns1qbb82so1_500_large

JUST nu, vill jag dränka mig i bajs. Skolan är så jobbig att jag vill dö. Eller nej. Skolan är inte jobbig. Den är tråkig och ful och äcklig och....ja. Vill springa till New York och leva livet, skita i skolan. GE MIG ETT JOBB UTAN UTBILDNING. Nej tyvär det går inte miss Emma. Nej för jag ska ha en utbildning, höga betyg. Men det går inte på min skola...för den gör så man blir deprimerad. Fula gula väggar, fult golv, äckliga skåp. Okej ska inte sitta och...beklaga mig (?) Min sign stämmer på thf "SAVE ME WITH YOUR LOVE TONIGHT" Snälla Tom kom och rädda mig med your love ikväll.........eller förevig (ha-ha-ha)

Ja, så kan det låta när jag är trött, bajsig och irriterad. BAJS. Förlåt folks för att ni läser detta. Puss på er. Ska skriva intressantare saker från och med imorgon.

NU BLEV JAG GLAD, tänkte på london. Vill åka dit (HAHHAHAH jag är patetisk)

Hehe och blev lite tvungen att ta lite bilder från weheart it (Fast inlägget däröver kan vi radera ur våra minnen, jag är glad som en fisk nu)

autumn winter


Tumblr_l70npmzzmi1qzyj9do1_500_large
X_6a1c43bc_large

Började längta starkt efter hösten (fast den kanske redan är här). Tänk att gå i skinnjacka och en stor mysig halsduk och sedan uggs (kan man ha uggs på hösten? eller är det för varmt? frågar människan som aldrig ägt ett par uggs) Längtar till vintern också, en stor härlig vinterjacka, OCH VANTAR åhh vantar in my heart. Julen är så jävla mysig så jag vill dö lite...åhåh vad jag längtar.

some body to love

Min blogg är väldigt färglös.....men ska få in några färger i headern. Har varit på nora marknaden idag. In handlade några saker, bland annat så jag kan göra egna örhängen och lite smått som jag kan pimpa saker med. Hmmm, sen har jag åkt masken HAHA. Min syrra ville inte åka själv. Har också köpt tunnbröd, alltså sablans maria vad goda tunnbröden är (haha). Ska shoppelishoppa när Moa blivit frisk...rajt Moa? Ska också cutta bort min kära långa lugg. I need some change. Ska också leta efter en jackus och skor och kläder och ringar och hela faddelittanlej tjohejj!!!!! Ska sluta nu, ching!


save me with your love tonight

Jag fick bort bloglovin' tjejen, nu är det bara resten kvar.

nu kan du få mig så lätt

Designen är ännu inte klar. Är det någon som vet hur man tar bort bloglovin' tjejen där på sidan, stör mig på henne. Sedan ska jag ha en header......och massa annat. Orkar inget mer 00.04. Dom inläggen här efter har blivit cp, men dom nya kommer bli perfektus.

I AM STRONG (STRONG) I AM INVINSIBLE (INVINSIBLE)

Det gör ont i mina revben ifall jag tar på dom.....men hur ofta gör man det igentligen? Alltså det gör ont där dom slutar, på höger sida för mig. Har börjat tröttna på designen, ska försöka fixa den nu. Poss.

(Hhahaa har ingen aning om hur man stavar invinsible)

I AM WOMAN

Jag har laddat ner Mozilla firefox nuuu. Ska nog ta och ladda ner Google Chrome och Safari också bara för att haha, gillar att byta...eller nej gör jag inte. Men ändå.
Har varit oss Moa och bajsat idag HAHAH. Nej men har vi har nyst, dansat till I am Woman, haft konstiga frisyrer, stoppat upp kuddar, tagit bilder, gjort puss munnar på äpplen och ja.


HAHAHHAHA, don't ask me vad jag har gjort med mitt hår, har satt upp det på huvudet och sedan tagit det framåt och gjort en konstig bena.

Poss, ser cepe ut.

I AM WOMAN

Jag har laddat ner Mozilla firefox nuuu. Ska nog ta och ladda ner Google Chrome och Safari också bara för att haha, gillar att byta...eller nej gör jag inte. Men ändå.
Har varit oss Moa och bajsat idag HAHAH. Nej men har vi har nyst, dansat till I am Woman, haft konstiga frisyrer, stoppat upp kuddar, tagit bilder, gjort puss munnar på äpplen och ja.


HAHAHHAHA, don't ask me vad jag har gjort med mitt hår, har satt upp det på huvudet och sedan tagit det framåt och gjort en konstig bena.

Poss, ser cepe ut.

HELLO WORLD

Ingen läser min blogg. Eller jo. Men inte många. Puss på dom som läser. Fast det kanske finns en bra andledning varför jag har lite besökare, JO. Jag suger på att uppdatera. Förlåt Förlåt. Ska blir bättre från och med imorgon.

FUCK U AND U AND U AND U AND U AND U

Glöm att jag sa att jag längtade efter skolan. FYFAN.
Längtar tills gymnasiet.


UPDATE



Ni kan ju få en ytterst fin (inte alls) webcam bild på mig. Ser väldigt liten ut.

Förlåt, jag har inte bloggat på jättelänge. Vet faktiskt inte varför. Men igår hade jag mina girls här på tacokväll plus att det var maskerad haha. Malin var en fyldoliv (HAHA ni skulle sett henne, har bilder men har inte laddat in dom), Jag var Svampbob, Moa var en gammal tant och Mathilda var Arielkirurg (Ariel peruk och operations rock) .
Idag har jag varit och shoppat i örebro, hittade lite to my garderob. Men jag glömde nagellack och kalender (Good Job Emma)
Nu ska jag fortsätta med att vara nervös inför skolan som börjar imorgon. ÅTTAN, och det betyder BETYG. Vilket jag längtar efter........hm jag är knäpp.
Slänger pussar på alla läsare, poss på er!

WE ARE THE CHILDREN

God Morgon världen. Vaknade ungefär för en halv timme sedan. Noo idéa om vad jag ska göra idag. Städa............eftersom det blir tacokväll hos moi ikväll. Sitter fortfarande och lyssnar på We are the world 25 for Haiti eller vad den heter.

POSS.

WE ARE THE WORLD


Den här videon ger jag ett stort jävla hjärta till. Älskar den, har suttit och tittat på den 5 gånger nu och har ännu inte tröttnat. Och gosh vad jag älskar deras röster och att dom tillägnar den åt Haiti.

GIMME


Ge mig någonting på bilden och jag är din förevigt. (ok uggsen kan jag köpa själv dom är från hm)
Vill också ha L.A tur och retur + N.Y tur och retur + Språkresa till Malta + Ett par acne skor jag inte hittar bild på.
Hatar mig själv för att jag vill ha för mycket saker, får skuldkänslor när jag tänker på dom i Fillipinerna eller Haitit som önskar att dom fick mat för dagen :(  Nä fyfan, får ångest.

I BARACKEN FINNS DET SMÅ DJUR....


Fin tårta va? NAJ skulle jag då säga. Hm jag och Hulda färgade tårtbottnen havsturkos (den är det innuti) och sedan skulle vi vispa vanilj visp, men det gick tydligen inte för den blev helt rinnig (hehe "råkade" också hälla i lite för mycket sylt i vanilgvispen (ville att den skulle bli rosa) ack)

Utanför låter det som dom håller på att ta ur luften ur något, faaaaaaaast det låter som en papegojja eller en mus som piper.

EH, ORD ÄR ÖVERFLÖDIGA

Hulda kommer snart. I zinkkkkk. Vi ska titta på Karlson på taket, ok det ska vi inte det där bara flög ur mig (eller mina händer?) Vad händer? Vad fötter? Ute i stora vida världen (säger man så?) Hattfnatt (?) ok nu ska jag ta och skriva någonting vettigt (som inte kommer gå, det kommer spåra ur nu eller senare). Detta inlägg fick många parenteser (jag gillar parenteser) fast jag vet inte riktigt hur man stavar till det (kollade på google, jag stavade rätt) Okej nu ska jag sluta skriva både oseriösa och onödiga och ointressanta texter, med andra ord överdflödiga och ofängslande texter (ehh synonymer.se) (ska fan börja andvända sådana här ord som är lite roliga, istället för ointressant ska jag skriva ofängslande ehhh jag är knäpp och patetisk med andra ord rubbad och svulstig (ehhh blev det rätt?) OKEJ NU SKA JAG SLUTA, tack och godnatt!

FOREVER NOW


Mellan 2.38-3.11 vill jag lägga mig ner och dö, så jävla noingior3ngng fint.
Vill också spy för att jag var i Thailand under den här konserten.

SOME MIGHT SAY

Sitter med en Gant keps och en beige midje/tub kol uppdragen till under brösten, låter väldigt snyggt. Inte skulle jag då säga. Nu kom glass bilen föresten om nu någon skulle ha lust att springa till S-holm innan glassbilen hinnit iväg.
Jag fick lust att måla naglarna men kom på att alla mina nagllack var fula. Ska prova att måla med glittrig eyeliner, poss på er!


Eh, alltså. Allt är inte sådär vågigt, det är bara en effekt eller vad
man ska kalla det på webkameran.

FIND ME SOMEBODY TO LOVE

Sitter och äter Ben and Jerrys och önskar att skolan hade börjat idag istället.

Feed me with your love tonight.

Saknar Thailand.





























whops HAHA.

DDM 5 år.

DDM fyller 5 år idag, grattis sången haha kidding. Grättis to dom här fina pojkarna som slog igenom med DDM.


Whisper me, all your secrets

Ska med Hulda till stan om exaxt 33 min, har ännu inte hittat något att ta på mig. Great Emma. Hm har för övrigt varit arg på min satans värmeskydd/hållbarhetsgrejs till håret. Jo det var såhär att jag hade lockat håret (för en gång skull blev det fina lockat) och sedan så tar jag och sprutar på hållbartjosanhejsan och det är vattnigt så lockarna blir alldelles fula, så jag sprejade på massa hårspray och puffade upp. Så lyckades rädda lite ;(
Dagens i-lands problem. Äh...det är ju fredag den 13 idag.


Fan

Det går ett programm på 2:an nu som handlar om barn som lever på gatorna i fillipinerna. Dom sniffar lim för att inte vara hungriga och snor saker för att kunna handla mat. Riskerar sitt liv genom att springa ut i traffiken bara för att tigga pengar så dom kan överleva. Man ser små bebisar som blir uppvuxna på gatorna. Det är hemsk. Jag hatar att jag inte kan göra någonting.

CALIFORNIA


Köpte denna mysiga stickade kofta idag, ser lite ut som en morgonrock på bilden men det är det icke. Sticks lite i början men sen är den awsome.

Har setat och tittat på språkresor idag, skulle inte sitta fel att åka till Kalifornien en månad.

CUPCAKES





Jag och Hulda bakade cupcakes.

BLOGLOVIN

Följ min blogg med bloglovin

KALLOPS

HEJ VÄRLDEN, MammaoPapi och LindaoStefan sitter och garvar åt Solsidan, och jag sitter och små fnittrar bakom datorn. Trevlig.

RSS 2.0