Update

Sitter pa internet caf'e som jag inte vet hur man gor den dar apostrafen (hahaha kan inte stava till det heller) Vad hander vad fotter ute i vida varlden? I over morgon aker vi till Ao Nang (eller rattare sagt opm vi far nagat hotell for allting verkar vara fullt) och firar nyar dar sedan aker jag hem till Sverige pa nyarsdagen, loooordag. Ska bli skont. Tjohej.

Onödig update

Tänkte precis skriva att mitt hår vägrar blekas i solen men sedan kom jag på att det såklart inte kan göra det när jag sitter med solhatt på mig hela dagarna eftersom jag inte vill att solen ska träffa mitt ansikte. Just nu dansar mnin syster med tomteluva på huvudet, trevligt! TJOLAHOPP


MERRY CHRISTMAS

Tumblr_ldjs6znhuh1qztaoqo1_500_large
Christmas-estilotendances-14_large

GOD JUL! Slängde upp ett inlägg här tidigare men det har tydligen inte kommit fram. Har varit på stranden och tagit manikyr och badat, öppnat julklappar och gått på julmiddag och uppträdanden på stranden, skit söta små flickor som dansade. Ute smällar dom raketer som tusan + att det åskar lite.
Önskar er alla en riktigt god jul!

FÅRET SHAUN

JAG VILL HEM! Till kyla, snö och kläder. Strumpbyxor, jeans, koftor, strumpor, halsdukar och vantar (L) mig + att allt är sååå fräsch i Sverige. Är trött på Thailand. Ska bli skönt att komma till Ao Nang och få någon förändring och det ska bli bajs skönt att komma till lägenheterna på Klong dao. Hatar våran bunge på Klong khong. Nej vad jag klagar, men blä. Jag är en sådan person. Men nu ska jag bada, det blev varmt att sitta här, TJOLLAHEJ TJOLLAHOPP!

MAJA MIN MAJA

Har inget annat vettigt att göra så kan lika gärna blogga.....eller fixa min bloggdesign. BRA IDÈ EMMA, det ska jag göra men i alla fall det är SJUKT varmt här nu, lite svalare vid poolen än vid havet så jag gick upp till poolen. Men nu ska jag vara kreativ och fixa min bloggdesign sen ska jag beställa in lite mat tror jag, ciaooo.

THAILAND


Godmorgon morgonpiggisar i Sverige och Godmorgon sjusovare i Thailand. Här är klockan 11.00 och det är mulet men varmt. Sitter just nu vid poolen. Internet funkar bra här som den icke gör i våran Bungalow som jag HATAR bläbläbläbläblä, tur att vi ska flytta till Klong dao sen och bo in the apartments. Troor jag ska ta manikyr och pedikyr idag, mina naglar ser ut like bajs. Skaa nog hoppa i och bada nu för första gången på denna resa, CIAO

BAGS


HEJ VÄRLDEN, eller sverige. Nu är jag i Thailand och damn vad varmt det är, fast det tycker inte Mamma men jag avlider här borta, kanske p.g.a mitt hår som hänger lite överallt. Ikväll ska jag in till Saladan och leta efter en Mulberry alexa, har bara hittat Bayswater hittills.

LAAA

Om några få minuter ska jag bege mig till bussen och vinka adjö till mina vänner, adjö adjö. Men dom är tyvär bara två nu för att en är i Thailand, den andra är sjuk och den tredje är vid en annan buss hm hm hm DONT find the word. Nu måste jag kila. good bye

ELVA SÖNER HADE ABRAHAM, OCH DOM ÅT O.....


Tog en tripp in till T park med Moatoabalboa idag, mina skor har gått sönder så jag var tvungen att köpa nya, dragkjedjan har lossnat (HUR satan stavas det?) på ena sidan på ena skon och då när jag ska ta av mig andra skon och prova denna skon jag köpte pajjade den andra dragkjedjan också, det är sådan himla bra kvalité på skor nu för tiden.........eller det kanske bara är din sko som säljer crap. Men jag hittade ett par nya som tur va plus en koftliknande lång sak och bikbok på t-park kan ta sig i röven. Det var det jag hade och säga, tut tjut.



FALALLALALA

HEJ VÄRLDEN, sitter i skolan och ska ha tyska, inte kul alls. Tyska är inte mitt favorit ämne.

Snurrevipp

Tänkte nyss en väldigt idiotisk grej, tänkte "Jag måste äta upp min choklad tomte så att jag inte kan äta den då mer" smart Emma, vad var det IQ't låg på?

you know that i love you boy


Lalalalalala

Åh vad duktig jag är på att uppdatera! Men jag har haft fullt upp dom här senaste dagarna, igår fyllde jag år och idag är det Julafton i mitt hus, drar ju till Thailand om cirka 5 dagar så vi har firat idag med släkten.

I CLOSE MY EYES


Lanta Panta om 9 dagar.

Oj shisus, har ju många besökare även fast jag inte updaterar så bra. Kom och fram och berätta vilka ni är! Gillar ni fiskmåsar kanske? Brödrostar? Att drömma om att sitta på toppen av eiffeltornet (tänkte skriva parisehjulet, smartis där)

LOREAL PARIS



Jag är med och tävlar i L'Oréal Paris tävling om att vinna 2 biljetter till ELLE - Galan + Att 10 stycken vinner en goodiebag från L'Oréal Paris värd 3000 kronor! Var med och tävla, kanske är det just du som vinner!
Klicka här, http://loreal.feber.se/ om ni vill tävla!

LOVING YOU IS CHERRY PIE



Världsbäst.


BUT THIS PHOTO OF US IT DON'T HAVE A PRICE

HEJ VÄRLDEN. Har inte bloggat på jätte länge. Fick mina dolores i onsdags men måste lämna tillbaka dom eftersom den ena är en stor knöl i som trycker ner stortån, därför gör det ont i hela ena foten när jag går med dom, men i andra foten gör det inte ont alls förutom att jag fått världens träningsvärk i vaderna (HAHAH OTRÄNAD OR WHAT? TRÄNINGSVÄRK AV HIGH HEELS HAHA)
På denna lilla kväll har jag hunnit bankat min locktång i golvet ett antal gånger och klippt sönder min t-shirt (det skulle bli ett linne men jaaaa pajjade det) Nä nu ska jag sätta mig in the sofa. Puss på rumpan.


RSS 2.0