OUT OF CONTROL1.Vilken stad bor du i?
Strömsholm.
2.Vad är sommarens hetaste planer? Hm, vet inte riktigt.
3. Favoritoufit en varm utekväll? Hm, shorts, linne (i sådandär gardintyg (HAHA inte så, men inte sådanadär linnen man köper på ginatricot utan i gardintyg, kommer inte på vad tyget heter) och en mysig kofta.
4. Filmkväll eller bio? Filmkväll.
5. Någon sommarflört? Naj.
6. Senaste drinken? Hm, no.
7. Blir du lätt brun? JAA duu, blä.
8. Härligaste stranden? Fridhem.
9. Ska du på någon festival denna sommar? Noo.
10. Sommarens favoritdoft? D&G l'imperatrice
11. Saknar du någon just nu? yezzz i doo.
12. Sportar du mycket i sommar? Nej, ni förstår jag skulle ut och springa. Men sedan kom det mygg och attackerade mig.
13. Sommarens topplåt? Svårt som attan ok.
14. Vilken skola börjar du i efter lovet? Bajs Tunbo.
15. Kan du tänka dig att använda stringbikini? Haha no thank you.
16. Har du tältat under sommaren? Ja!!
17. Är du rädd för småkryp? HATE THEM
18. Senaste resan? Gotland.
19. Föredrar du pool eller hav? Hm, om det är alger och maneter så poolen, fast man får ju grönt hår av den satans poolen,
20. Eller är du en badkruka? Najj
21. Vad är det för datum nu? Sista Juli.
22. Längtar du till skolan? Ja och nej.

SADFACE

Hej alla glad och icke glada, stör mig på mina missepissar. Dom är pain in the as för både mig och Alice in wonderland. Hm vad ska man hitta på idag, klockan är redan två, opsi. Stranden är tråkig och ingen vill shoppa med mig i Visby =( Stackars mig.


POO IN YOUR MOUTH OR IN YOUR SHITHOLE

Halloj (Den fulaste hälsningsfrasen ever, tänker på Ove Sundberg i Solsidan när jag säger det, i don't know why?)
Det regnar, eller nej det regnar inte men det ser ut som att börja regna vilken sekund som helst. Det känns som det är söndag....men det är det inte. Vill in till Visby. Men bussen går om 12 min annars måste jag vänta till 14.40 bussen. Hm, jag lät dyster, MEN DET ÄR JAG ICKE ska ni veta. Har bara lite ont i nacken annars är det tummen upp. YEJEYEJE, hms. Jag har tråkigt, ska ringa Stina tror jag. SEEEEEEYA


(HAHAHA, rubriken är tillägnad till Hulda, hittade våran inspelning med den där iphone saken"

BAJS I EN SKÄRT NEJ MEN USCH


Saknar er två riktigt mycket.....ni andra också förståss (Malin, Sasha, Huldis/Hulda/Mat----hilda)


BIKBOK

Fick världens sug efter shopping efter jag gick in på bikbok's hemsida. MÅSTE SHOPPA. Har inte gjort det på länge eftersom Gotland inte har något stort utbud av kläder. Ohhh abstinens.

EGOINAS


Min missepisse gillar Egoinas blogg, hon nosar alltid på skärmen när jag läser den.
Känns som det blir mycket med min missekorv (HAHA) men så blir det. Förövrigt så la jag nyss in en vatten flaska i frysen. Det förbannade vattnet är inte bara äckligt utan VARMT. Bluööö. Längtar tills jag kommer hem, där är vattnet gott (Ja, jag älskar vatten)

HEJ VÄRLDENHej världen! Vad står på? Själv har jag nyss varit i visby, köpte en visp (Den såg jätte rolig ut så jag var tvungen) och lite kläder och sånt. Sitter nu och stör mig på en flugjävel. Förövrigt luktar min katt Fructis schampoo, missekorven har tydligen lekt med flaskan.

ITS SO FUCKING TRUE. SO ITS MORE THAN TRUE. ITS DUBBLE FUCKING TRUE!


 

Ni är bäst, ok?


GORGEOUSDETTA ÄR INTE EMMA SOM SKRIVER.

Nej det är Malin faktiskt. Emma gästblogga på min blogg så då fick jag gästblogga på hennes, kul va?
Nej inte så värst för Emma därför jag inte har någon fantasi just nu så jag vet absolut inte vad jag ska skriva, man får ju hoppas det ploppar upp något under tiden. HEHE. Nu började jag tänka på när jag sov hos Emma VARJE fredag förut, då kolla vi på idol 2008 och satt och hejade på Johan. xD

Vi är ganska lika Emma och Jag, båda älskar vi Tokio Hotel, okej nu lät jag som ett galet fjortisfan, som är besatt men nej så är det inte.

Jag saknar dig en massa Emma, ska du veta. men om två veckor kommer du hem. trevligt trevligt. Nej nu har jag inget mer att skriva. Det var en stor ära att få göra ett litet inlägg här. Hejjs  :)Bara för att jag inte hade någon bild på oss, så tog jag en på pappa. IM NOT NORMAL, I KNOW. :D

AUTUMN

Jag längtar tills det blir höst.

SHE LOOKS GOOD BUT HER BOYFRIEND SAYS SHE'S A MESS

Jag och Staina ska sova i tältet, så inget Twin Peaks flr mig ikväll för då vågar jag inte sova i tältet.
Hmms, vad mer har jag att komma med? Jag och Staina misslyckades med att se Kissie i Visby i alla fall, vi gick till kallis två gånger och tittade men ack, nepp hon var inte där.

WANT TO WAKE UP IN A DREAM

Hej världen, sitter med Staina (ok hon heter inte staina) och filosoferar (ok we don't)


sorry

Vill säga förlåt till hela världen ifall jag glömt att göra det någongång, för det känns som jag gjort något.
FÖRLÅT

MOA


åh vad små vi var.


Ska skriva en text om Moa för hon är bäst.
Ja du, vart ska jag börja. Vi har känt varandra sen vi var......små babybarn (HAHAHAHA, do you remeber)
Skrattar som ett as med dig, bajs, kling och klang "ARTHUUUUUUUUUUUUUR" växelspak, trattkantarell och ditten och datten. Hahah remeber när jag flög av gungan och hur man tog bort fett med en spade "Prutt......nej jag måste bajsa"  HAHAHA och när vi trodde att det var Carina Berg på markan, så vi tog kort på henne och zoomade in, och när vi var i stockholm och garvade åt "Vi bor på plattan"
Kissar på mig bara jag tänker på "La fraaaaaaaance, fantastique, wöwöwö ponkt tallinksilja ponkt esääääää" ögonbrynsben, drenering (smörja in en kossa med olja, eller vad det var?)  HAHAH OCH NÄR DEN KRÖKTE SIG, och när mamma kastade chokladen så den hamnade i väggen och det lät som fan och sedan försvann den spårlöst OK, detta låter inte kul på internet men det var det. När jag trodde svensken var engelskman och när jag halka på en mördarsnigel och när champangekorken åkte upp i taket och när vi dansade i soppsäckar när det regnade och när jag satt på mig min gammla ballerina klänning som var sisådär 5 storlekar för små, och när vi var siamesika tvillingar när det där med stora rumporna HAHAHA AVLIDER, och när jag och Malin sprayade upp hennes hår så det stog rakt upp och när vi hade talang och dansade vals och "DÄR FLÖG HATTEN AV" HAHAH OCH, GUMMAN SOPPAN ÄR KLAR NUUUUUU. Dör lite bara jag tänker på allt. Bäst är du och puss på dig.
"its so fucking true, its more than true. its dubble fucking true"

NELLY.COM

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!
DON'T WANNA KISS DON'T WANNA TOUCH JUST SMOKE ONE CIGARETTE AND HUSH


MISSEN

En av mina missekatter är död, den busigaste av dom. Han hoppade på ett par stolar som var ihop vikta och stod och lytade mot väggen, så den rammlade och han fick den mot huvudet. Han var bara sju veckor så han klarade inte slaget mot huvudet. R.I.P Lille John <3


IT'S RAINING TODAY THE BLINDS ARE SHUT IT'S ALWAYS THE SAME

Det har varit strömavbrott HELA dagen. Hela Gotland var nersläckt, det var hemsk. För både mobilen och laptopen var urladdad. Det är varit ett förjävligt (förlåt) oväder idag. Det har regnat HELA dagen. Det började regna 12.30 och slutade 20.00, har varit uppehåll i en halvtimme bara. Det är sjöar på gatorna. Det har åskat hela dagen också. SEYA

HANDSOME

Den här bilden är så.....förträffligt fashionabelt attraktiv proper ig:t som det kan bli. Och jag är så förskräkligt oduglig, usel, underhaltig på att förklara. HAHAHAHA sitter inne på synonymer.se


DON'T CALL MY NAME

Kom på nu att jag ställt in en Loka i frysen. Tänkte inte på att den skulle frysa till is.

JULAFTON

Ja jag är dum i huvudet. Jag sitter och längtar till vintern och lyssnar på julsånger. Vet ni varför? Jo för myggor och flugor och alla insekter finns inte på vintern. Man får ha strumpor, strumpbyxor och jeans. Mysiga tjocktröjor. Man slipper alltså äckliga shorts och linnen (Ja jag hatar det, har helst på mig koftor över linnena) Det är mysigt på vintern efter som man tänder ljus överallt. SNÖ! Det enda som är - till vintern är när det blir under - 20 , när alla tvingar en att åka skridskor och att mitt hår blir mörkare.

3070679228_ca2a29358a_large

SPAAAAAAAAAIN

SPAAAAAAAAAAAAANIEN VANN FUCKING FOTBOLLS VM, WOHO LET'S CELEBRATE

Är så jävla glad, SPANIEN <3<3<3<3<3<3<3
(Jag har glömt hur man gör stor text, eftersom desginadinblogg.se har bytt design och allt så i don't get it längre)


SO SMART

Jag har bränt mig även fast jag försökte undvika solen idag, helvete. På ena låret och axlarna är jag röd like a tomat. Nu ska jag käka pizzaaaaaa, bye.

MAMA LIFE HAS JUST BEGUNGoodmorning ladies and gentlemens. Tycker att min blogg är bildlös, kanske borde börja ladda in bilderna.
Och nej, jag petar inte i näsan eller vad det nu ser ut som jag gör på bilden. Idag tror jag vi ska till tofta, men vädret säger nej i think. Det är mulet, och lite sol. Nej nu ska jag ta och göra något viktigt, C'YA

SOMEBODY TO LOVE

Har nyss lyssnat på Mona Sahlin (Alltså jag är inte så politisk av mig så jag har inte lärt mig att stava deras namn, så somebody tell me. Är det rätt eller fel?) Känner mig så politisk, men det är jag inte. Mina öron är fortfarande schack matt, helt ingentäppta. Fast det känns rätt så bra i dom ändå nu (Efter en hel dag i rent helvete.)
Snälla gud uppfinn botemedel för kli i halsen och täppt i näsan och jag är din förevigt.

Nu ska resten av min familj titta på Twin Peaks, men jag är för feg och mesig för att kolla på det (Dvärgen och Lauras mamma är creapy, och Leo och Bobby och Audrey, vad i helvete alla är creapy)

BARAPAPAPA ICH LIEBE ES

Blev sugen på en 88:an glass även fast jag inte tycker om det (har förövrigt inte ätit den heller, luktat på den har jag) Men jag ska in till Visby och lyssna på Mona Sahlin senare (LÄS: Mamma ska in och lyssna på Mona Sahlin och jag vill bara in till Visby) och då kan jag ta och köpa en, om det inte finns det vid stranden, kanske borde gå och kolla. Jag har förövrigt världens tryck i öronen och kan inte heller tryck ut jämna (ska det sitta ihop?) eftersom mina öron har svällt (alltså innuti)
Kämpar som ett as för att få ut mina öron, så ni vet.

Jag har sår under näsan för att jag snytit mig så mycket, trevligt.

SPANIEN VANN OCKSÅ, WOHOOOOOO VM FINAL!


missen


Ska dra mig till fotbollen snart, säger bara en sak och det är, GOOOOOOOOOOOOOOO SPANIEN! Dom ska vinna. Har nyss varit ute och tagit några kort på min kissemisse, inte så enkelt. Hon rör sig rätt mycket


SHE LOOKS GOOD BUT HER BOYFRIEND SAYS SHE'S A MESS

Tumblr_l49n9x3niw1qa9mbeo1_400_large
Dsc_0518a_large
Tumblr_kzfqd5rpxu1qzcapto1_500_large

weheartit


GO SPANIEN

Ikväll är det fooooootboll, go go go go go goooo Spanien. Dom ska till final, så är det bara. Men här sitter jag, bland mina snorpapper och är förkyld och hostar, inte kul alls.


ÄR SJUK, INTE KUL

bajs

Jag skulle skriva något vettigt här men jag glömde bort allting, bajs.


So happy i could die

Känns som jag börjar bli sjuk. Icke roligt.


ÅH SÅ MENINGSLÖST

Tyckte det var riktigt uselt att Argentina åkte ut igår, blöööööööö vill dö. MEEEEEEN, spanien vann och då blev jag so happy i could die, okej inte så mycket men nästan. Nu ska bara spanien vinna mot the german boys och sedan är dom i FINAAAAAAAAL. Great.
Mitt internet är mycket segt, och msn vill inte funka. Tänker sätta i min tre mekkafjong i datorn så kommer det gå såååå mycket bättre än björkhagaby internetet (or how i spell it) Bilddagboken verkar ha fått någon skada i alla fall. Visas i konstig verision. Snart ska jag gå ner på stranden tror jag. I alla fall måste jag det, fast igentligen vill jag inte för att jag tycker inte om att ligga på stranden för det är tråkigt like hellus. I alla fall så kom jag hit till gotland klockan 04.00 inatt så jag är rätt så trött. Nu ska jag sluta med detta inlägg även fast det var askul att skriva på den här datorn haha. Okej, BYE.


Föresten så tycker jag min blogg borde få lite färg, ska fixa det snart.

RSS 2.0