SPILLERILL

Jag tog en blogg paus, orkade verkligen inte blogga. But now i'm back i zinkkkkk.
Fick sluta 14.15 istället för 15.20 idag och it gör så Emma are going to dance her happydance. And thats a good thing. Har den där Happy blabla with Haribo i huvudet, underbart.

IRRITERAD OR WHOT?

Just nu pissar jag på allt, eller ja twilight biljetterna. Seriöst why why why bor inte jag i Stockholm? Dom ska alltså dela ut biljetter GRATIS till en "konferans" när Bella och Jacob (Ja Kristen och Taylor) svara på fansens frågor bla bla bla och de 150 eller 50 första kommer inte ihåg får VIP - biljetter. Liksom hallelujha jag kommer aldrig få tag i biljetter, never ever det är kört. VARFÖR FÅR JAG ALDRIG SOM JAG VILL? TH fick jag inte gå på eftersom jag var i piss thailand, inte Gaga heller och nu inte twilight, det suger ankspung, bajs.

DEREK DU OCH JAG I HARMONI

Pluggar till judendom provet imorgon, och har fortfarande inte fått fram att korrekt svar om varför judarna blev förföljda? Fick i alla fall MVG på matteprovet, om jag hade haft betyg alltså hehehehehe.
Idag har jag tittat på gamla filmer, askul faktskt.
Nu ska jag plugga och sen sova, trött som en trötter, poss.

svanprinsessan

Det här var det bästa jag visste när jag var liten, 7-9 är kanske.

Svanprinsessan.
IT'S BRITNEY BITCHGod Kväll, jag borde sova eftersom jag kommer vara trött_tjej_96 = zombie i morgon, icke kul för någon här på vår lilla värld, eller stora. Idag har jag haft fun in the sun faktiskt, åkte och fikade med görlsen och sen så satt jag och Moa och Malin och diskuterade saker japp we did, tror jag det heter. Sen tog vi ytterst roliga kort.
Nu ska jag.....................gå och sova, somnar on tha tangentinsbordis, poss.

IT'S RAINING TODAY MED.

Jag är jättepätte kissnödig, jättepätte hungrig och jättepätte blöt, jag har nämligen gått hem i regnet + till busschauffören för att han körde upp oss så det blev 300 m istället för 1200 m. Jag känner mig som en bajs, helt blöt, så jag ska gå och byta byxor och äta sen när detta inlägg är klart.
Som det är nu, poss.


I LIKE IT ROUGH

Detta var nog det sötaste jag sett, hahahaha fyfan vad söt ungen är.hahaha
"Why do you love justin bieber?"
"Because i know he loves me back *snyft*"

"Honey you don't have to cry because we love Justin Bieber"
"Yes we doo, sometimes"
lover her :lol:

IT'S RAINING TODAY

Vädret är icke en sak jag tycker om, ena stunden skiner solen, sen börjar det regna, sen börjar det mullra, sen slutar det regna och sen börjar det mullra och sen börjar det blåsa. Moa vill att vi ska flyga drake.


ITS A BEAUTIFUL DAAAAAAAAAY

Jag känner mig som en kackelacka, helt bajsig och prrrrrrrrrrrrrrrrrrrblapp. Som om jag sprungit ett maraton lopp. Men idag har jag haft min första picnik, in my garden med Moa, it was very very najs. And the weather is "It's a beeauuuuutiful weather, najs najs najs" om man får citera självaste Bill Kaulitz.
Imorgon har jag muntlig redovisnings inför klassen i engelska och muntligt förhör om juden domen och israeliterna, tack för moi. Föresten så tyckte min matte lärare att jag skulle få extra uppgifter för jag skulle nå högre betyg, jiha.

I'M YOUR BIGGEST FAN I'LL FOLLOW YOU UNTIL YOU LOVE ME


Detta är talang, blir glad_tjej_96 av att titta på det här. Han är amazing.
Jag säger som Kishti "Hallelujah moment"


SO HAPPY I COULD DIE

Tror jag fick en glasbit i ögat för min systeryster slog sönder en lampa med kudden (eh??????????) jo vi är galna här, heheheehhee. Hmms.

SO AUTOMATIC

Såpp, nu är den vitare. Men den är inte gjord av en mästare precis, men den får vara så om inte någon proffs elit designer (hahaha som om det skulle hända) skulle erbjuda sig.
Men headern ska bort, men måste bara fundera ut vad jag ska ha där istället så Gaga får va kvar där så länge.

I WAS BORN TO TELL YOU I LOVE YOU

Helt plötsligt blev min design alderless för färgglad för moi, ska göra om den senare. När jag listat ut hur jag vill ha den. Sen så vill inte mina inlägg bli bredare, har lyckats en liten bit, men icke sa nicke, den jäveln vill inte mer.
Men nu ska jag fortsätta lyssna på Your Call och fundera.

YEAH, IM THINKING.

JAG SÄGER BARA EN SAK, DET VAR INGEN SOM MÖRDADE EN SPINDEL I FÖRGÅR, FÖR VÄDRET IGRÅ VAR AH-ZUM. Jag gick med på att åka extreme och insane, hms ja. Eller tvingad kanske man ska säga, det gick faktiskt bra. Jag tittade ungefär i 3 sekunder av insanes 75 sekunders åktid. Och jetline var lika kul som vanligt. Nog med det. Nu ska ni få veta hur mycket jag stör mig på små omogna idiot ungar som höjer på ena ögonbrynet eller hånskrattar, jo liksom jag skulle vilja nypa tag i deras sjuttiofemlagers foundation prydade ansikte och snurra runt dom tills dom bara.......skiter fullständigt i alla och vad fan man gör.    Tack för mig.


HEJ EN MORDISK EMMA


Om det nu skulle våga sig fram några ynka små vatten droppar där under molnet stryper jag fullkomligt smhi.
Eh, jag låter mordisk. MEN, VEM FAN VILL ÅKA JETLINE I SPÖREGN.
Jag ber till gud att ingen mördat en spindel.

O.CKära jultomten, gimmmme this. Och ja, jag är fullt medveten om att det inte är jul.
Och jag är allt för snål för att betala 2000 riksdaler för denna underbara box.

SO FUCKING not nice.

JÄVLA SKIT VÄDER (ursäkta , man ska inte svära)
Men jag ska till gröna lund imorgon och vill gärna inte ha fult väder, okej jag kopierar det jag skrev i "Jag stör mig/förbannad tråden" på thf.

Stör mig på alla väder saker, yr.no säger att det är mulet och 10 grader imorgon, klart säger att det ska bli 12 och regn, och yr.no säger att det ska bli 14 och mulet på lördag och klart säger att det ska bli 18 och sol. VEM FAN SKA MAN TRO PÅ? Och smhi säger att det ska bli 11 och mulet imorgon och 17 och mulet på lördag, bajsar på vädret.

och jag älskar min grammatik där uppe.

OHHHH


charmig bild.

Hejsan alla barnen, jag sitter och leker med min webcam, men jag lyckas bara se ut som en bajskotta på alla bilder, aoooooooooooooooooooch icke kul, fast jag brukar ofta se ut som en bajskotte.
Och det onda har försvunnit i en tand så jag är happy_tjej just nu. Nu ska jag.........göra någonting.

LIKE A BIRD IN THE SKY

Jag vill ha en sådan där fin, vacker och ja helt otrolig blogg. Men det verkar inte kunna hända, eftersom jag inte riktigt är sådär hehe, och min design påverkar ju allt också och jaaaaaa, jag suger på designer.

CHAMPANGE SUPERNOVA

Mina tänder gör så in i bövelens (?) ont, i mina dom där tänderna nedanför har tänderna. FATTAR INTE VARFÖR??? Men alltså varje gång jag bara tänker på att stoppa in en nål mellan tänderna börjar det värka i dom, och jag gjorde det igår på slöjden, och nu har jag haft ont i två dagar, buhuuuuu.
Men nog med det, jag vill tapetsera om i mitt fula beiga rum, ser så in i bövelens (nytt ord, japp!) tråkigt ut här inne. Men eftersom jag har en tendens att tröttna på allting vet jag inte om jag vågar göra någonting riktigt fancy, men vi får se.

CUT ME, eh????????????

Jag är segoooooooo, som en kamel utan vatten på en vecka sisådär. Aj want to cut my hair, naow. Funderar på lugg hmmms, om jag vågar förståss. Och jag har säkert sagt sisådär en miljard gånger att jag ska cutta min lugg men nu fan ska jag ta tummen ur min röv och do et.

BAJS

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1469473/images/2009/header_66521926.png


Skulle lägga den där för jag icke ska tappa bort den.

russian roulette is not the same without a gun

DETTA VAR GAGA IGÅR, LIKSOM SNYGG SNYGG SNYGG SNYGG SNYGG.

Jag.vill.vara.där.


A LITTLE HUG?

Jag önskar att jag var den där tanten.


FALLING APART

Jag har ont i huvudet och mina ögon känns suddiga och trötta.

YOU CALL ME STRANGER


weheartit.

STOMACH, MEET BUTTERFLIES

weheartit.

Take a Look At Me So You Can See How Beautiful You ARE.

Trött som en åsna och ont i hvudet, bajsar korvar på det. Nu är det bäst reklam på spotify också "Och Emma är här, och Johan är här tänk vad roligt att alla är här hos oss....." Hahahah den sjung jag på dagis faktiskt.
Nu ska jag gå och äta.
PEEEEACE


I'M STARING AT PERFECTION

Det här var nog den finaste video jag någonsin har sett.
Hahha jag sitter och gråter, och jag gråter aldrig.


STILL I CAN'T LET YOU GO


Jag skulle bara vilja.....hoppa på han, så jävla underbar.
Jag älskar han lika mycket som en mamma älskar sin nyfödda bebis, hahahaha säger tjejen som suger på att rimma, och låter som värsta jävla besatta...ungen???????????
Jag är patetisk.

THEY'RE TELLING ME IT'S BEAUTIFUL

Nu sitter det en ring på mitt finger, HAHHAHA låter som jag har gift mig. Men så är icke fallet, kanske om 15 år? Kanske inte? Man vet aldrig med mig. Men nog med det, det sitter i alla fall en ring på mitt finger, en FÖR STOR. Ja jag hittade en ring som passade mina feta fingrar. Duktig jag är, jag tycker att jag gör ovanligt mycket punkter idag, undra vad det beror på. Men idag har jag också köpt min älskade älskade älskade kofta från bikbok, den är underbar, love it!
Nu ska jag dra och läsa Kim Novak badade aldrig i genetets (bla bla någontings) sjö, min pappa sa att den var bra. Puss!


YOU FILL ME WITH SUNSHINE
Stör mig på mina fingrar dom är för feta för ringen jag vill ha på bikbok som för övrigt inte finns på deras hemsida. Blir galen! Ska förmodligen in till stan på tisdag, och då ska jag köpa den. Även fast den kanske sitter kvar där för alltid. Jag har faktiskt suttit på mig den inne på bikbok två gånger, den fastnade båda gångerna och det tog 10 minuter att få bort den första gången och andra gången tog det bara nån minut.
Nu ska jag återgå till kära thf, puss!


RSS 2.0