2 AM and she calls me cause i'm still awake.

Åh herregud vad rädd jag blev när jag vaknade imorse. Vaknade nämligen av att Harry Potter skriker "CRUCIO!" (Har laddat ner sådan där "Harry Potter spells" app och crucio var den enda jag lyckades få in som alarm signal, de andra funkade inte) och jag flyger upp i sängen. Tur att jag vaknade i alla fall!

one love

En bild från pargis i sommras.
Har nyss varit ute och sprungit med Moa och Hulda (om man kan kalla det springa, jogg-gå skulle jag vilja kalla det) och sedan har vi badat in the pool. Nu sitter jag här och väntar på mitt satans pottermore e-mail. Snälla Snälla SNÄLLA!!!!!!!! Imorgon börjar skolan, hipp hipp hurra (eller inte). Saknar inte skolan alls, gjorde det förra året men nu känns det bara b l ä.

pottermore


Lalallalalalala

Jag har i över en halvtimme undrat vad det är som kvittrar, och nu fick jag se att det är Facebook The Sims som stått på hela kvällen, tur att det hade pausat. Så min sim inte dog (om den nu kan göra det). Mitt rum ser just nu ut som en svinstia. Vi håller på att byta golv i huset (och såklart läggs golvet sist i mitt rum eftersom det är lättast så, blä!) så alla saker från dom andra rummen är i mitt rum, stora säckar med saker står i mitt rum. Inte fint. Men som tur är behöver jag bara leva med det tills imorgon.
Nu ska jag gå in på facebook och sedan sussa. Sov Gott!

SNEAK PEAK SEASON 8 #3

OMGGG!! TITTA!
Varför slår Cristina Alex?
Vad säger Der till Mer?
VILL.SE.NU!!!! FÅR PANIK.

SNEAK PEAK SEASON 8 #2

Här kommer ytterliggare en till sneak peak från säsong 8 Grey's Anatomy. Hag vet inte riktigt vad jag tycker om den här nyheten. Vill helst att det ska vara som vanligt.
http://www.tvguide.com/News/Greys-Anatomy-New-Chief-Season8-Spoilers-1036259.aspx
Här kan ni läsa om det som kommer hända. Det kommer bli en ny chef! Vem det blir, kan ni läsa om ni trycker på länken.

SNEAK PEAK SEASON 8

NEJ NEJ NEJ NEJ, detta kan inte hända. NEJ! Seriously! Det finns inget Grey's Anatomy utan GREY, det hör ni själva på namnet. NEJ!!!!!!!

hurra hurra


Detta var den enda bilden jag hittade på denna dator, tror hon är åtta på denna.

Hej alla gröna sköna, åh nej vad tråkigt det känns med att börja med "Idag" men vad ska man annars börja med? Idag var jag i alla fall i Estockholmoooo, på Gröna Lund. När vi var påväg dit så hade dom stängt av vägen vi skulle åka på p.g.a attentat mot Libyska ambassadaden så vi fick åka en annan väg och virrade bort oss totalt, men vi hittade som tur ändå. Det var p to the roppat på Grönan. Hmmmm, vad jag har mer gjort? Jo jag har sovit på golvet. Kunde inte riktigt sova inatt, så jag tänkte att ifall jag la mig på golvet så kanske det skulle bli bättre. Men nej.
Får inte glömma att säga grattis till min kära syster som fyller 10 år idag.
Grattis! ♥

grey's to the anatomy
Image and video hosting by TinyPic


Min sinnesstämmning passar bra ihop med gifen där ovanför. Grey's är tillbaka igen den 22 september. I Usa. I Sverige börjar den säkert inte fören 1 månad efter. Så brukar det vara. Men som tur är finns letmewatchthis.com och abc.go.com sooo my life is saved!

pottermore och gotlandsresa.Det jobbigaste som finns måste vara när man sitter i en vilstol på en båt och försöker sova, när lampan är tänd och man är så trött att man inte vet vart man ska ta vägen, men man vet inte hur man ska ligga, för allt är oskönt. Så har jag tillbringat min natt. Eller 3 timmar och 20 min av min natt. På Gotlands båten. Nu är jag äntligen hemma och har tittat i HM katalogen som var s to the kit.

Föresten så lyckades jag skaffa mig Pottermore, TJOHO! Löste gåtan/frågan och hittade The Magical Quill.

sötaste jag sett

Det här må vara det sötaste jag någonsin sett. Herregud. Undra om den är riktigt? Det ser ju ut som en teddy björn?
Image and video hosting by TinyPic

harry potter

Har bara 38 sidor kvar i Harry potter och dödsrelikerna. R to the öv.

RSS 2.0