THERE'S NO REAL LOVE IN YOU, WHY DO I KEEP LOVING YOU


Om 1 timme och 39 minuter åker jag upp till Arlanda för då är det dags att åka till Parga. Ses om en vecka! Poss.

men jag vet allt om dig, för du har varit min.


RÖV.


SOMMARLOV

Helt otroligt att det blir sommarlov idag! SOMMARLOV! Vet inte hur länge jag gått och väntat på det. Fast jag har ett problem. JAG VET INTE HUR JAG SKA HA HÅRET! Platt, lockigt, ha luggen som den är, sätta upp luggen. BLÄ.
Nu ska jag ta ett beslut, hej då.

hej

IHÅNEJNEJNEJ MOAtoabalboapoakoanoahoajoauogoaioafoaroaeoadoasoavoacoaloaxoaöoazoa.
feliciapicianiciaeiciagiciayiciadicia
huldaguldaruldafuldasuldatuldayuldaeuldasuödaculdavulabuldanuldamulda


Jag skulle bara prova hur man rimmade.

det ekar över hela staden

Vaknade med panik för på klokan stod det att den var 8.50, men så tittade jag igen och insåg att jag sett fel. Den var bara 06.50. Puh sa jag.
Nu ska jag gå till skolan om cirka 9 min. Vi ses sen! Poss


NEJ, LÅT DET VA SOM I EN FILM


Bild från Gotland.
"Den blomstertid nu kommer med lust och fägring stor. Nu nalkas ljuva sommar då gräs och gröda gror."
ÅH VAD JAG LÄNGTAR TILL SOMMARLOVET (fast mest till julafton faktiskt)

Det är 31 grader i skuggan och jag storknar (vänta, stavas det med o?) fast det är ingen sol. Eller jo det är sol, men inte gassande.

Vad tycker ni bäst om? Sommarlovet eller själva julen (inte vintern i sig, det är p to the iss) bara julen. 23-24 december. Jag har absolut ingen aning. Igår var det julen men nu vet jag inte.


it was enchanted to meet you

Jag skulle kunna somna nu för jag är så sjukt trött och sjuk är jag också. Näsan rinner, ögonen bränner och så hostar jag. Tror jag har feber. Jag skulle sova nu ifall det inte var Grey's Anatomy om 1 timme och 10 minuter (KAN.INTE.MISSA, det vore fy skam)

Läääängtar så till Gotland, Visby, Björkhaga.

this night is sparkling, don't you let it go

Klockan är 05.07 och jag har redan varit vaken i 1 timme och 27 minuter. Jag vaknade 03.40 och kunde inte andas för jag är så förkyld. Så då gick jag upp och skulle snyta mig men på en gång när jag lägger mig ner kommer det tillbaka så jag satt mig vid datorn och har suttit här sen dess.

Jag har tittat på HA, Greys (JA DET ÄR GREY'S IDAG, sista avsnittet :(:( buhu. Mitt liv går under idag. O.C tog slut i torsdags, Anubis i fredags och Grey's idag. Tur att det finns boxar) och hostat, jätte kul.

Föresten så är det jätte varmt, fast jag har termo tights på mig så det är nog därför. Jag ska till skolan om 2 timmar, 32 minuter och 6 sekunder just nu.

SHISUS AMALIA DET ÄR 1 JUNI IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!! Kan inte ha långkallingar på mig längre :( För det är sjukt att ha långkallingar i juni. Maj okej men juni, nej.

Okej ska sluta skriva nu, det kommer bara bli ännu mer oseriösare om jag fortsätter skriva.

Föresten kan jag tillägga att jag åker till Gotland imorgon, tjiho!


RSS 2.0