start me up

BÖRJAR OM LITE SÅDÄR.


kommer inte på något

VET NI HUR EXICTED (kan inte stava) JAG ÄR, IMORGON ÄR DET VÄRLDENS SPÄNNANDE OCH SORLIGASTE AVSNITT PÅ GREYS (alltså det går idag i amerika,alltså kan jag se det imorgon på abc.go.com) Dom ligger runt 7 avsnitt före oss men jag lovar er, ni kommer se ut såhär :0:( när ni sett avsnitt...."This is how we do it" för slutet är liksom :O:O och sen avsnitt "Song Beneath the Song" är liksom pang bom krasch gråt gråt (Visst är jag bra på att beskriva? HAHA)
Hemska är avsnitten kan jag säga.

Jag saknade och blogga. I alla fall, denna vecka har jag haft prao på Åsby, det har varit riktigt kul faktiskt. Även fast det blev lite tråkigt i längden. Jag och Lisa har plockat upp barnsaker + fixat barnavdelningen. Sen har vi plockat ut saker från lagret ut i butiken sen har vi plockat upp saker ur kartongerna och prismärkt saker och så har vi fixat ut ytterliggare lite mer saker i butikerna. Idag har vi plockat upp blommor och kartonger och prismärkt, sen har vi fått plantera en valfri.

Ack vad långt detta blev.

Har inte skrivit på 234567890987654 år så det blev kaos.

UPDATE

Jag har musikprov om två veckor och jag fattar ingenting. Allt jag fattar är hur man tar ackord på pianot samt vad strängarna heter på gitarren och basen och vad tangenterna på pianot heter. Men jag har ingen aning om hur man bygger ett ackord och jag vet inte hur satan man ska förklara vad en refräng här (jag vet ju självklart vad det är för något) och föresten kan jag också rita noter och det där 1/4 och 1/16 och hela balunsen. Jag saknade blogg.se lite så jag börjar blogga här tror jag, eller så byter jag till blogspot. Vi får se! Jag har blogg på både blogg.se, devote, myshowroom och blogspot. NIIIIICE (dit vill jag åka) Hej då!


RSS 2.0