DOLORES


Moa kommer tycka att jag vandrar på två bajskorvar, hon gillar inte höga skor, MEN NU ÄR DOM BESTÄLLDA. Tycker att jag själv är konstig. Liksom.....hur gick det här till? Emma i höga skor....vet knappt hur man får i sådana hahaha

see the halo he he halo

Image and video hosting by TinyPic

HA HA HALO

Hurricanes & Suns - Tokio Hotel

Happy Christmas


Jag är sjuk, har ont i mitt lilla huvud. Fast inte längre........because det finns en sak som kallas ipren den intiligenta värktabletten yada yada. Funderar på vad jag ska köpa för julklappar, HMMM.  Ska ta och plugga fysik, har nämligen prov imorgon. Inte kul alls.

COSY IN THE ROCKET


                                                 min älsklinggggggg.
Tycker jag har lagom med besökare fastän jag inte jobbar, puss på rumpan. Jag är ledig idag, sköööönt som tusan. Men har ingen aning om vad man ska hitt på idag. Kanske plugga? Det lät kul va? Nä ska hitta på nått ska ni seeee. Bajs. KOM PÅ VAD JAG SKA GÖRA, ska titta på Greys Anatomy. Som jag alltid gjorde förra vintern, nostalgi. Ska titta på fyran. Det var länge sedan. Aj nu fick jag ont i huvudet. BYE.

KEMISMILEEEEEEEEEEEEEE

Ska ha kemius om 6 min, inte kul....alls. Fast fysiken och matten som kommer där efter är ännu värre, ve och fasa (HAHAHAHAH)

forever youngDet här måste vara det bästa i hela idols historia. Fattar inte hur hon kunde åka ut, hon var inte bra i fredags men hon var inte jätte dålig heller.

snapstripTHERES NO REAL LOVE IN YOU


THF ska läggas ner, säger en sak FANHELVETESKIOTJFUBGIWENGOIDFSMOIGEG. Men det ska öppnas ett nyss forum som tur är, annars hade jag icke överlevt. För övrigt ska jag till Thailand den 17 december.

alejandro


Lanvin for HM


Sååååå, vad tyckte ni om kollektionen Lanvin for HM? Klänningarna var sjukt coola och skulle gärna köpa någon, men skorna och t-shirtsen var inte riktigt......min stil.

Lanvin <3 HM

Hoho idag släpps Lanvin for HM kollektionen, jag tror den inte riktigt släppts än men hoppas det, men man kan icke köpa kläderna fören 23 november. Jag hoppas kläderna kommer vara gorgeous.


Human natureSuddig bild men skit it.

It's blogging time för Emma, nu är det så att klockan slog 00.00 vilket betyder SPÖ......okej ska sluta upp med barnsligheten. I alla fall Moa sussar här och jag kan säga er att det är förjävligt hett i mitt rum.


Remember me


Nu ska jag sussa sött, eller nu ska jag ta min skönhetssömn men det låter aldelles för......clashigt (fråga mig inte vad för ord som dyker upp, jag andvänder ord utan att veta vad dom betyder) för min del (haha säger vi) Första dagen på höstlovet har gått och den var förjävla tråkigt, stackars mig. Nej men nu kallar min säng på mig, han gråter snart. Imorgon blir det Moa toa, hon ska sussa sött här oder ja ta sin skönhetssömn i mitt rum, en ära HAHAH wtf babblar jag om. Puss på rumpan. God Natt.

Föresten tittade jag nyss på Remember me och kan inte låta bli att fälla en tåre (tåre?) , tycker synd om varenda kotte i filmen (JA till och med pappan, i slutet)


feliz navidad

Jag är hungrig och sitter och lyssnar på julsånger, ska gå och äta snart. Förstår inte riktigt varför jag vaknade halv åtta, men sådant är livet. Ingenting man kan göra åt. Kramkalas hej.

RSS 2.0