sucks

Hatar att jag är svag för märkeskläder.


KÄR

Jag har nyss sett den finaste tröj/blus grejs jag någonsin sätt. Den var så fin att jag vill krypa ur skinnet och göra några kullebyttor och sedan tillbaka. Men jag såg den på en blogg och hittar inte tröjjäveln på hemsidan. Ett märkte va det också där allt kostar över 10.000 spänn (no, kidding men ja) Men jag kan betala 2 miljoner för tröjan bara jag får den. Jag kysser marken den som hittar den går på, promise.

RUSSIAN ROULETTE IS NOT THE SAME WITHOUT A GUN

Nu har min lilla mobil kommit, älskar den redan. Nä nu ska jag spela sims. SEEEEEEEEEEEEYA

AGAIN AGAIN AGAIN

Jag är så bra på att blogga, håller ni inte med mig? Men jag ska skärpa mig, lovar och svär över Toms..........grav. Som ni ser har jag en ny header, som toamoa har gjort till mig. För övrigt så förbereder nog hennes plan för landning just nu.

ABSTINENS

Jag har abstinens. Vill shoppa. Måste shoppa. Blir galen om jag inte får shoppa denna vecka som kommer.

JUST LIKE.........

..............hm ska göra en lista på världens finaste/snyggste/hetaste/amazingaste (haha?) män/kvinnor bara för att.

ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, kommer ingen vart. Män är redan klar men kan inte namnen på kvinnorna jag vill ha med.

THEY'RE TELLING ME IT'S BEAUTIFUL

Jag älskar världen just nu, haha blev på jätte bra humör bara sådär även ifall mitt A dampar på tangentbordet.

BRÖLLOP

Idag gifter sig kronprinsessan. Inte för att jag är det minsta intresserad. Men wtf haha kanske skulle kunna titta på själva cermonin (HAHAHA SERIÖST, garvar åt mig själv, jag försöker leka seriös)


KEEP BREATHING

äh, screw this.


SONY ERICSSON X10 MINI

Denna telephone kommer få bo hos mig i ett år innan den.......ja dör. Nej men denna ska jag köpa i ziiiiink.
I like it. Den kanske är mini, men jag har faktiskt mätt. Den är inte så liten som den ser ut att vara.


HEJ

Jag tittar på greys anatomy säsong 6, den säsongen jag har missat. JAG SÄGER BARA EN SAK, TACK TACK TACK, till den som länkade en sida man kunde titta på film på gratis, FÖR DÄR FANNS ALLA GREYS ANATOMY AVSNITT, jag har alla förutom säsong 6 eftersom den inte kommit ut den, och jag har inte heller sett hela säsong sex.
PRAISE THE LORD.

HMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Ge mig en applåd, jag ska gå till skolan i platt hår.

BAJS I EN SKÄRT, NEJ MEN USCH

Någon mer som satt och nöp sig i armen som en gås igår??????????? Kunde inte skriva något inlägg igår eftersom jag var så hyper över Greys Anatomy haha. Igår var jag i alla fall tvungen att köpa del 2 också på kanal5.se, jag skulle aldrig klara mig tills på onsdag, hehehe har redan tittat på det 5 gånger, och spolat tillbaka och tittat på några scener 5 triljader gånger hehe. Fast man har bara avsnittet i 24 timmar, så mitt borde vara borta nu eftersom jag köpte det igår kväll typ 22.29, men det finns fortfarande kvar. Känner mig som en nörd.
Haha men nog med det, nu ska jag sova. God Natt!


och jag vet att stjärt är fel stavat haha


CRAZYYYYYYYYY

Kanal5 har förstört mitt liv, eller greys anatomy då. Jag är crazy girl, yes. Jag tänker inte heller säga eftersom jag redan gjort en skada av mitt ivriga ja. Så alla som sett Greys Anatomy sista delen vet vad jag pratar om japp.

DANCE IN THE DARK

Har nyss varit och shoppat, jag skulle ha en avslutnings klänning meeeeeeeen kom hem med shorts och linnen hehe. Icke bra. Har ingen avslutnings klänning alltså, damn.


WHAT A BEAUTIFUL WEATHER NAJZ NAJZ NAJZ

Känner att jag borde uppdatera mer och skaffa bredare blogg. Men dagen har i alla fall spenderats nere på tävlingarna (nej, jag är inte intresserad av hästar). Ungefär klockan tre åkte vi hem till Moa och satt och gjorde ytterst roliga historier hehe. Sedan fick vi för oss att leka james bond (japp, vi är barnsliga). Dagen har varit great och det har varit alot too hot ute.

GREYS ANATOMY

"Seattle Grace Hospital råkar ut för den värsta krisen i sin historia. En hämndlysten man som är ute efter Derek kommer till sjukhuset och öppnar eld mot alla som kommer i hans väg. Säsongsfinal (del 1 av 2)."

Det värsta? Holy crap. Och jag tror inte Derek dör men däremot någon annan :(
Vill inte det, älskar alla haha. Och detta betyder att det bara är 2 avsnitt kvar av säsong 6, hur i helvete ska jag klara mig när det är slut. Sjuan kommer, men det är inte förens i höst.


Igentligen är detta meningslöst.

oh boy you make me feel like no boy can make me feel like you, i really really want you


MA HAIR

SKA JAG DÖDA DIG HÅRET, JA DET SKA JAG!
Känner mig för att vara omogen idag nu när jag mist mitt älskade hår.Och ja, det är kortare i verkligheten, eftersom jag sitter ner.

BAJBAJBAJBAJSSSSSSSSSSSS

Jag skulle kunna strypa någon just nu, eftersom jag är så ledsen över mitt hår.
DET ÄR KORT!
Okej det är till bröstet, under precis. Men VAFAN DET VAR TILL NAVELN FÖRUT. Vill ha långt och lockigt och fint och underbart, jag har kort och bajsigt och det blir fult när man lockar.
Mamma säger att det inte syns att det är klippt men det gör det. GAAAAAAAAAAH

Jag sa att hon skulle klippa
såhär.
--

Hon klippte.

--


IT'S SUMMER

Inte så himla konstigt att det är 25 grader varmt ute, det är ju andra juni idag.
Själv går jag fortfarande i Converse, Jeans/Tights blabla, Jacka, okej hade faktiskt på mig Jeans Jacka igår, ett plus i kanten till mig. Men det känns faktiskt inte som sommar, bara en ovanligt varm vår, det är därför jag fortfarande går i varma kläder. Fast idag påväg hem från bussen tog jag av mig till linne.

Och denna skulle vilja hoppa in i min garderob faktiskt, har den sagt.
Men frågan är vad man ska ha till den, den är ju faktiskt inte vit, utan rosatonad men alltså, vit rosa tonad eh.

RSS 2.0