sofiaIHHH, jag som var helt säker på att the baby inte skulle klara sig, SHE DID! Om Shonda Rimes har fått för sig att något ska hända med bebisen så.....ja

himlen är oskyldigt blå

HEJ mina kära vänner. När jag kom till skolan fylldes min lista på ytterliggare men jag har hunnit med att stryka några också, som tur är. Idag har det varit skola, men inga jobbiga lektioner, har också hunnit en runda till staden och köpt skor.

Svar till anonym.
Taaack! och jag använder BaByliss Easy Curl Idol C20SE

Var tvungen att googla för att titta vad den hette haha.

Puss.

ja vad ska jag skriva här?

Känner att jag borde ta tag i min lista på skolarbete nu.

Skicka in miljöarbetet
Skicka in bokrecension
Göra en powerpoint om regnskogen samt om havets miljö
Läsa ett avsnitt i fysik boken
2 avsnitt i matteboken
Fråga vad jag missat i tyska.
Läsa ett kapitel i kemi.
Lämna in salamin och tulpanerna
Skriva på biologi uppsatsen
Gör klart det jag missat i engelskan.

Ska börja med matten nu, tjillevippen.

DET ÄR GREYS IDAG, nästa vecka är det song beneath the song. (<3<3<3<3)

GLAD PÅSK


Glad påsk på er alla!
(okej det är meningen att detta ska bli stort men det blir det inte, inte på min dator i alla fall.)

Halli Hallå! Det var länge sedan jag uppdatera så förlåt förlåt. Har faktiskt inget vettigt att skriva. Jo, jag stör mig på att jag vaknar 06.19 på en lördag, men sådant är livet.


NEVER SAY NEVER


En mini bild från i lördags när jag och Huldis var störda.
HEJ GOTT FOLK, fy vad jag är dålig på att uppdatera. Men jag har haft fullt upp säger vi, i alla fall ibland. I fredag fick jag påsklov (underbart), i lördags var jag och Mathilda allmänt störda, i söndags firade jag min mormor samt hade filmkväll med en Malin, Felicia och Sasha och igår hade jag tråkigt ända fram tills Felicia kom och knackade på. Fyyyy vad härligt väder det är ute. Underbart.

im alive


Jag lever, jag har bara inte haft tid att blogga.

kommer ju inte på något

Tumblr_ljdieekad31qa4xwuo1_400_large
kände att jag var sugen på glass
Jag har haft världens tråkigaste dag idag, min dag har bestått med Grey's, Grey's, HA, lite mer Grey's, lite mer HA men sedan blev den bättre, jag tog med mig Huldis och drog ner till Mois och så har vi ja ja ja ja vad har vi gjort? olika saker, orkar inte förklara, jag är trött.

Note to my self.
Imorgon måste du plugga fysik annars kommer du få IG, med stora bokstäver.


Prinsessans dagbok

2ezn2bb_large
ALLTSÅ NEJ, NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEEEEEEEEJ! Klarar inte av att titta på En prinsessas dagbok, kunde dom inte gjort lite mer som boken? Hon bor i New York i boken, INTE San fransisco och hon bor inte i någon jäkla gammal brandstation och hon är inte brun ögd och har glasögon och har långt lockigt stor hår, och Michael Moscovitz är inte ful. Satans röv film. Tacka vet jag böckerna.

running on sunshine

Sitter omringad av folk som garvar åt hästskämt, själv fattar jag noll. SNAART har vi fyrtiomiljoner timmar lång slöjd lektion sedan är denna dag slut. Poss!

NU ÄR DET VÅR

634393-8-1301994194216_large
weheartit


drive until you loose the road or break with the ones you followed


Är kär i pandor, dom är så gudomligt söta. Vill ha en panda bebis och en pingvin bebis.
Men nog om det, sitter i skolan nu och ska snart ha tyskaaaaaa. Har inte varit i skolan på en vecka p.g.a prao så det känns konstigt. Nu börjar vi, POSS!

winter just wasn't my season

Det blev inte riktigt som tänkt när jag skulle skriva boken om mig. Det står verkligen still i mitt huvud, får inte ut någonting ur det, röv. Började inte ens att skriva bokrecensionen, för jag vet inte ens vilken bok jag ska skriva om. Ska skriva om någon av dom 10 Prinsessans dagbok böckerna. ÅH JUSTE Engelskan ska skickas in imorgon också, så bra att jag snackade om läxor för nu kom jag på det.

universe & u

You know there's no need to hide away
You know I tell the truth
We are just the same
I can feel everything you do
Hear everything you say
Even when you're miles away
Cause I am me, the universe and you

And life's like an hourglass, glued to the table

Tumblr_lgq165bvnc1qf76m1o1_500_large
JAG HAR SÅ SJUKT TRÅKIGT, jag har verkligen jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte tråkigt. Jag har städat mitt rum och gjort flätor i hela håret på mig själv och lyssnat på samma låt 65433765432 gånger så kan säga att den låttetexten sitter som bara den fast i mitt huvud. Kanske borde göra lite fysik frågor som jag har missat när jag var sjuk? Eller skriva klart boken om mig? Eller kanske bokrecensionen. Fan vad skönt om det hade varit klart. Såååå det ska jag göra nu. Puss.


song beneath the song


Nu har jag tittat på "Song Beneath the song" och setdfyvgbhnjmk,l.ölkjiuhygtfrdftgvbhjnkm är allt jag kan säga. Ni får se sen, tänker inte avslöja någonting (ni kan ju gå in på letmewatchthis.ch och kolla ifall ni vill)

 


RSS 2.0