Your song

Vad jag gjort idag; Promenerat, suttit vid datorn, lyssnat på musik konstant , lagat pasta carbonara, tittat på project runway, suttit vid datorn. Kul dag? NEJ. Fast dagen är inte slut. 

STOMACH, MEET BUTTERFLIES

Cimg5213_large
Det känns som det är våååååååååår. TJOHO. Fast man ser inte marken någonstanns men solen lyser och det är 2 plus grader ute!

Jag siktar mot toppen så långt jag kan nå

Jag undrar vad jag ska hitta på idag. Moa och Huldis är i romme och kommer hem imorgon så vad tusan ska jag göra idag och imorgon. Har ju studiedag imorgon. Har bestämmt mig för att göra nå vettigt idag. Ska kila. Kram.


b to the a to the j to the s

HYUBGFEUGEWOGEJWOHLDFJEIWOGHNJVKJGGIHROJFKLDJGKLSALSOEHOROEJFDSLKLNCJROGHSJLFKJJNROIEHJJJKLSSSSSFJKDJFRIOEGHRIOEJFLSJF
FJDSIOGJIOGJRKLGJRKLGREJRKIOEIRGEGJIEROGJIEPGEGJRGJREIJGIEGJERIOGJIEOG
JGIERPJGIERJGREIGJEROGJRGJEIORGJEOGIROJGIOREJGIOEG
JGIEROJGIEROJGIOERGJERIOJGIROEGJIEROJKSPKDÅQOPEWJIGNVM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Look how they shine for you

God Middag eller vad man säger när klockan slagit halv fyra för två minuter sedan. Jag är sjuk eller jag mår bättre nu men jag har varit hemma idag(är alltid sjuk på torsdagar, mitt immunförsvar kanske sjunker varannan onsdag och sen ligger jag sjuk på torsdagarna) Kan säga er att det är pisstråkigt. Har säkert kört Icy Tower 483 gånger med samma låt på om och om igen men lyckades bara slå mitt egna rekord med 5 poäng skit bra. Nu ska jag inte babbla på om onödiga saker. Designen ska fixas snart, har inte orkat gjort klart den idag. Nu ska jag kila. Puss!

För dig ska jag göra det tusen gånger om

Är så trött att jag skulle kunna somna gåendes. Idag hade vi SO prov så det var skönt att bli av med det. Nu har jag inga inlämningar eller läxor kvar alls, bara ett engelska tal som ska framföras nionde februari och en bokrecension men den ska inte in förens i påsk. Blev föresten trött på min design så jag tog bort den. Kommer ny imorgon.
Dröm Sött.


PARGA


27 juni bär det av till Parga med min familj och Moa's familj. TJOHO

BREAKING DAWN

Är sur och äter hallon, för jag hittar inte min Breaking Dawn bok och jag behöver den för jag blev sugen på att läsa den, har inte sett den fören i sommras. MEN JAG BEHÖVER DEN FÖR JAG FICK ABSTINENS. Ska fortsätta leta. Hej då.

LOOK HOW THEY SHINE FOR YOU


ANSIKTSMASK

Sitter med ansiktsmask på, kikade i en tidining och såg att man kunde göra med citron och socker så jag provade och det är kladdigt som tusan. Nu ska jag kila och skölja av det. Säger till om det blir bra!


Gotland


Jag tror jag slagit i huvudet för jag längtar till Gotland.

Postcards from far away

Var på vippen (himla fult ord egentligen) att säga Godmorgon men det är nog bättre att säga God Kväll, Fredag kväll är vad det är och jag har nyss ätit. Trippade hem till Moa efter skolan och vi har tittat på matlagningsprogramm och saltkråkan haha, trevligt trevligt. Har bestämmt ett nyårslöfte nu. Lite sent men vad tusan gör det. Jag ska ta mer bilder!!!!!!! (!!!!!!!! och lite till, kan behövas om jag känner mig rätt) För det är så tomt här i bloggen. Men nu ska jag kila. Poss


Now my feet won't touch the ground

Blir glad när jag tänker på att man ser asfalten, för då lär snön försvinna snart får vi hoppas. Har fortfarande ont i tänderna och har Coldplay i mina öron. Kram


Lukt tv

lukt
Har ni sett denna makapär? En lukt tv, man ska alltså kunna känna lukten när man tittar på tv, haha coolt. Har alltid suttit och tänk på hur det skulle vara om man kände lukten på en film när det t.ex har brunnit. Undra om den börjar säljas i Sverige senare, vi får se.

Fågeldansen

Fryser som tusan så jag har klätt på mig ordentligt, skulle gärna sitta med jacka och vantar inomuhus också men med vantarna kan jag inte skriva med datorn på, så tyvär. Vill inte till skolan har hosta, förkyld och fryser som jag då påpekade där innan, men jag går ändå för skolan är ju sååå underbar. Eller inte. Satan vad trög jag är i hjärnan idag, får inte ut någonting. Poss.


CLOCKS


www.fashiontoast.com
JAG HAR ONT I FRAMTÄNDERNA PÅ NEDERRADEN, VET NI HUR OTROLIGT IRRITERANDE DET ÄR?
Förövrigt så är denna klänning riktigt riktigt fin.


One

Vacker bild, oder inte.
Oj här var det liv! Har haft fullt upp med skolan, engelskatal, bokrecension, so prov och massa sådant. Igår hade jag Malin och Mois sleepover, the luftmadrass gick preciiiiis in så den täckte hela golvet haha. Bilder har jag i kameran men jag orkar inte ladda in dom + att dom inte blev så värst många. Idag har jag varit på bio "Änglagård, tredje gången gillt" älskar alla dom filmerna. Fy vad oemmigt det här inlägget blev.


GREYS

Det svider på mina läppar, päronkräm är gudomligt gott och nu ska jag titta på Greys Anatomy, tjing!

HAHA

Image and video hosting by TinyPic
HAHAHHAHAHA ALLTSÅ

COME UNDONE


HAHAHHA SÅ FINT
Sitter i skolan och ska ha kemi och cirka 8 MINUTER märkte jag nu, fy vad länge vi äter lunch.

We are one but not the same.


Har nyss fått i mig mat och sitter här och lyssnar på One - U2, Mary J. Blige. Skolan idag gick bra, först hade vi tyska som var lika tråkigt som vanligt sedan var det dags för biologi och det flöt på rätt bra sedan var det dags för matte som förvånandsvärt var rätt så rolig. Eller roligt och roligt, matte lektioner kan inte vara roliga. Efter det var det dags för SO där vi tittade på film och till sist engelska. Där var min dag. Är snor trött just nu, men det är ju inte så konstig, vaknade snor tidigt (satan vad jag börjat andvända snor) .


Aj

Jag har bränt mig på locktången på fingret, det svider och bränner och ringen sitter mot såret och trycker. AJJJJ. Mitt fjärde brännsår efter locktången.... NU ska jag ut i kylan (det är fakstiskt två grader, stackars snö) och glida på isen iväg till skolan. Det är s to the n to the o to the r halt ute. Tjillevippen.

Måndag


Nope, it's monday today.

Jag vaknade för en kvart sedan och tänkte att det inte var någon mening med att somna om eftersom jag ändå skulle upp klockan 06.00 och om jag hade somnat om hade jag behövt tvinga mig upp halv åtta. Men nu är jag pigg som en gris (haaaaaaaaaha, har så bra humor på morgonen. like if you get it som det står överallt på fb)
Idag är det första skoldagen på detta år, det blir väll roligt dom första 5 minutrerna att vara där men sedan när tyskan börjar lär den väll bli tråkigt (JUSTE, kom på. Får ju ny lärare, fast vi har säkert Lars ändå, lovar att dom kommer säga "Nej hon passade inte" uppdaterar er om det senare idag. Vi har ju datorer i skolan) Jag är frukstansvärt hungrig, samma hungrig känsla jag har i flygplanet vilket är "Hungrig-men-kan-inte-äta-för-när-jag-tänker-på-mat-mår-jag-illa) fast nu mår jag inte illa när jag tänker på mat. Det är bara i flyget. Okej det där var jävligt dåligt förklarat men klockan är 05.12 så döm inte. Nu ska jag göra någonting annat. Hej då. Ses i skolan.

summer.

Tumblr_leqdpr2rcq1qc021po1_500_large
weheartit.
Nu vill jag ha sommar! Visst är jag patetisk? Jag var i thailand för 9 dagar sedan och då klagar jag på att jag vill hem och nu när jag kommer hem vill jag ha sommar. Men saken är faktiskt att jag vill ha svensk sommar. Fast jag lovar er, jag kommer ändra mig tills imorgon. Imorgon kommer jag säkert vilja ha höst eller så kommer jag älska vintern.

AUTOMATIC

Godmorgon! Imorgon är det skola och det ser jag inte fram till kan jag säga, måndagar är dom värsta dagarna.
(okej detta inlägg skulle ha kommit upp vid nio men kom upp nu)

Moa har bränt tummen på en plattis.


Hej där, idag ska jag och Moa Toa fixa trerätters till våra päron och syskon. Trevligt! Nu ska vi fixa dixa med det, tjollahopp tjollahej.

Frost


Tagen från Moatoan.
Jag och Moa tog några bilder idag, eller Moa tog dom. Jag var bara med på bilden.
Denna bild är den enda jag inte såg helt sniglig ut på.

HEMMA

HEMMA från Thailand, kan bara säga en sak. Hatar att flyga och bara sådär så kan jag säga att diskutrymmet i datorn är snart slut, vad ska jag radera?

THAILAND.

nyår.




Okej jag orkar inte ladda upp nå mer, tjillevippen.


RSS 2.0