IMORGON BÖRJAR GREY'S ANATOMY SÄSONG ÅTTA I USA


image
image
image

en liten snabb update sådär 2 veckor senare

Heeeeeeeeeej bloggen! Jag fryser ihjäl här hemma, kallt kallt kallt är vad det är. Även fast vi har brasan tänd (fejk brasan med bras gelé) så fryser jag rumpan av mig, burrrrrrr. Idag har jag inte gjort ett s k i t och imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Vi ses!! Poss.
Ni borde föresten ta en liten look at my tumblr. Den innehåller bara Grey's Anatomy än så länge, har en till tumblr också för den delen. Men ni får se denna nuu, om ni vill klicka på länken förstårs MIN TUMBLR
FOLLOW ME!

I skogen


En bild i skogen som Moa toa (Klicka här för att komma till hennes blogg) tog på mig och MallanBrallan igår! :D

Man ser att hösten börjar komma mer och mer nu. Men det gör ingenting för mig för då betyder det att det snart är vinter, och jag ÄLSKAR vintern. Denna dag kommer först spenderas med min biologi uppsats. Ska se till att den bli färdig, den ska nämligen in på onsdag. Sedan ska jag och Moa hitta på någonting, vi får se vad. Vi ses senare. Puss!

We are all in this togheter

Nu ska jag vara jätte ärlig och säga vad jag lyssnar på just nu. HIGH SCHOOL MUSICAL HAHA! Ville ha lite nostalgi. För övrigt har jag skolfoto idag (har gympa före, KUL!) och jag har fortfarande inte valt en tröja/blus/linne att ta på mig. Sitter i jeans och linne (som jag alltid har under) Nu ska jag bestämma mig. Tjingeling!


someone like you

HEJ VÄRLDEN! eller det lilla utbudet av människor som läser min blogg. Det känns som om jag ska nya när som helst och jag gjorde det här inlägget så att Moa skulle få något att läsa i 3 sekunder.
EpokM

Imorgon är det skolfoto, hatar att fotas.

RSS 2.0