yellow

Bluuuuuuuuuööö, jag har fått en blåsa innuti munnen. Nu ska jag vara jätte duktig och skriva en utvärdering till tekinken. See ya!

:madgun:

Jag hade rätt! Dom sa att trummhinnan var irriterad. Men dom sa också att den var svullen och att jag hade super super super trånga hörselgångar och att jag troligen hade hörselgångsinflammation. Men i sådana fall har jag haft det i 1,5 år nu. Jag har i alla fall fått pencellin, så jag hoppas det blir bättre men det kommer det inte bli för turen ligger aldrig på min sida.

Jag hatar öron.

you say life is a dream

Tumblr_l8dpidjcvu1qctiq0o1_500_large
Fick lov att åka hem från skolan idag för mitt öra, eller öron rättare sagt är hemska mot mig. Det är som ett stort tryck mot öronen, och som ett stort lock, det är typ samma tryck som när man ska landa ett flygplan. Så jag ligger och trycker öronen mot kudden för det och att prata i mobil telefonen är det enda som hjälper. Ska ner till vårdcentralen klockan fyra tror jag. Hoppas det är dr.Yang som tar emot mig haha annars kommer dom säger bara säga att trummhinnan är irriterad och så får jag åka hem.


RÖV

Jorden gick inte under, men där emot fick en vulkan på Island utbrott och det kan bli ännu värre med flygtrafiken än vad det blev förra året. Super! Jag som ska till Grekland om sisådär 36 dagar.

It's time to let go

GREY'S ANATOMY - "White Wedding" - As Callie and Arizona's wedding approaches, the couple quickly realize that the day they've been looking forward to is not turning out the way they'd envisioned. Meanwhile Alex continues to make the other residents jealous as he appears to be the top contender for Chief Resident, Meredith and Derek make a decision that will change their lives forever, and Dr. Perkins presents Teddy with a very tempting proposition, on Grey's Anatomy," THURSDAY, MAY 5 (9:00-10:01 p.m., ET) on the ABC Television Network. (ABC/RICHARD CARTWRIGHT)SARA RAMIREZ, JESSICA CAPSHAW, SANDRA OH, KEVIN MCKIDD, JAMES TUPPER, KIM RAVER
Nu har jag haft mina bajsprov som bestod av MVG - Uppgift i SO, miljö och matte prov. Är så himla förbannad på att jag tror jag inte klarade dom två sista frågorna. Efter svenskan idag fick vi rusa till bussen som vi som tur var hann med och sedan begav sig jag och Moa hem till mig och bakade kola kakor.

Som ni ser har jag en header, som bara sitter där nu för jag vet inte vad jag ska ha för header. Och såklart råkade jag spara den i fel format så den blev suddig.

Btw. IKVÄLL ÄR DET GREY'S. White Wedding.

O.C

Tumblr_lb52ysbv1s1qzx4wdo1_500_large
Jag känner mig yr, men det beror nog bara på att jag suttit aldelles för mycket framför datorn idag. Jag började titta på O.C klockan 12.00 och jag tittar fortfarande. Men oroa er inte, har faktiskt tagit toa pauser, mat pauser, plugg pauser och en bilpaus eller vad man ska kalla det. Kan inte låta bli att fälla en tåre (tåre?) under dom sista minuterna på det sista avsnittet.


panik

Jag har smått panik för jag har två redovisningar denna vecka. Redovisningar är bland det värsta jag vet i hela världen. Det var det enda jag ville säga för att minska min panik. Så.


ZOLAKänns som min blogg samlas med spoilers från Grey's Anatomy hahaha, jag vaknade fem idag och så kom jag på att White Wedding nu fanns på datorn så jag tittade på det och BVYDBNLASBI


cause baby you're a firework

DUMMA DUMMA DUMMA DUMMA DUMMA SPOTIFY! Varför ska man bara få lyssna på en låt 5 gånger, stackars mig som lyssnar på en låt hela tiden tills jag tröttnar ut den. ÅHHHHH, röv.

Flera låtar har redan slocknat ner så jag inte kan lyssna på dom längre, röv. Det är ju en månad kvar tills jag kan lyssna på dom igen. Fast det är ju för att folk ska skaffa premium och det ska jag nog ta och göra.

RSS 2.0