bajs


Sitter på hemkunskapen och har nyss haft prov, men vi fick inte gå fören efter en timma. Det har gått en timme om 10-15 minuter tror jag.

nobodys wife

Sitter här som en trött bajskorv och väntar på att få gå och sova men jag vill se vem som åker ut på idol. VILL att Elin och Alice ska gå vidare, men så blir det ju icke :( Så jag hoppas Elin går vidare och sen går Alice vidare på wildcard, because juryn loves her. Föresten så var jag på Idol igår. Satt precis vid runda scenen!

keep

Sitter i skolan. Ska snart ha SO och sedan blir det prov i engelska, hoppas jag pluggat ordentligt HAHA. Puss på rumpan.

men det visste alla redan


Väldigt fin bild va?????????? Nej inte alls, tog den för att det inte ska vara så vitt i bloggen.

IDAG......vet jag inte vad jag ska göra. Jo jag vet att jag ska träffa Huldagulda men inget mer vet jag. Vill till stan och shoppa (jag borde bo i en stad så jag kunde göra det när jag ville, för då kunde jag slippa vara sur)

I can't live if living is without you

Såg ni på idol ikväll? Jag hade tur, alla jag ville skulla gå vidare gick vidare (Det vill säga Alice (åh stort hjärta på henne), Olle och Elin), nu sitter jag bara och håller tummarna för Madeleine.

GREYS ANATOMY

VET NI VAD JAG GÖR JUST NU????????? JAG TITTAR PÅ GREYS ANATOMY, FYFAN JAG AVLIDER. Och nej jag tittar inte olagligt, säsongen har redan startat i USA så man kan titta på det lagligt på abc.go.com

yeahyeah wowwow


God Kväll damer och herrar, today har jag varit i staden och tittat lite på Kvarteret Igor (nya köpcentret) och sedan shoppat random saker (okej ärligt så har jag inte shoppat något förutom en bok och.......mat. Glömde faktiskt det jag skulle köpa, fråga mig inte hur) Har pluggat lite på mina tyska glosor så nu sitter dom. Ska gå och lägga mig snart, är trött som en lax. Puss och tjillevippen.

SAMSON

Sitter på en bänk i skolan med Moa och Felicia, vi har varit på HUM (Med klassen) och nu sitter vid i skolan för att vi missade halv tre bussen precis. Jag hittade en sockerkaka i skåpet också så den har vi tryckt i oss. PUSS på rumpan, tjillevippen.

update


Kan slänga in en bild på mina wannabee martens.......som blir skitfula på bild.

Förlåt har inte bloggat men ska ta tag i det. Det har varit tusen läxor dom senaste dagarna men nu är dom inlämnade och färdigpluggade så nu är alla mina läxor tills nästa vecka. Ingen inlämning denna vecka. Tänkte blogga innan jag kryper ner i min säng. Har nyss bakat en sockerkaka och tittat på House, sockerkakan har jag bakat till tyskan så det blev inget till moi. Hoppas ni får en lång natt och vaknar pigga (Jag kommer inte komma upp imorgon, lovar er)

fy skäms.

Jag tycker det är SJUKT att SD har cirka 6 % av rösterna. Vart är sverige påväg? Föresten, är det någon som vet om SD är emot amerikanare, eller engelsmän? För dom är ju lika mycket invandrare som dom från Irak eller Afghanistan. Bara för att amerikanarna ser ut som oss betyder det inte att dom inte är invandrare.

Tycker det är jätte intressant med politik HAHA

maja hi maja ho maja ha maja ha-ha


Har ont i näsan av min parfym, aj aj aj. Ska och rösta snart (nej okej jag ska inte rösta men ska titta på) . GO RÖDGRÖNA (känns som jag gått och blivit gammal, har blivit så intresserad av politik) Hm, vad mer tralalallalala. Ingenting mer. PUSS

(HAHAHA, fin rubrik)
(Haha var tvungen att ta en bild på das rödgrönisarna)

brother brother brotherJag och Moa har snackat "fett najs" språker hela tiden, typ "abow" "fail" "fett clean" "tja grappar" HAHAH och en massa. Så jag har fastnat lite i det. Så sorry om jag råkar skriva något sådant i bloggen. Lovar er att det blir många typ och asså HAHA.

DID YOU SEE TOKIO HOTEL WORLD STAGE, jag blev alldelles :O:O:O. Så bra att jag vill krypa ur skinnet.

ELLESitter och läser Elle och lyssnar på Samson

christmas


Tycker inte ni att julen är bäst! Blir helt lycklig av att tänka på det.

greys anatomy
DO YOU KNOW WHAT? GREYS ANATOMY BÖRJAR IGEN 6/10, CAN'T WAIT!
Den sjätte säsongen kommer ut på box 10/11 också, den ska jag ha.

i'm an englishman in new yorkDetta är min bajskorv (Okej ska börja säga normala namn någongång, eller inte. Jag kommer aldrig växa upp)
Haha har världens gulligaste bakrundsbild.

visa dom att det är vi

Jag är sjuk, ont i huvudet och kroppen. Så jag sitter här med massa elektronik runt mig. Två datorer, en systemkamera, en mobil och en tv, måste ju ha något att göra. Men nu ska jag gå och dricka. Puss

you can see it through my chest

Detta inlägg är tillängnat åt Moa (HAHAH) Turen är inte på hennes sida idag.

my words

Sitter i skolan med min mini bajskorv (mini dator, ok den är inte så liten men den är ändå liten). Vi har rast, har snart svenska om någon skulle tycka det var intressant att veta. Vi har haft datainstallationsgrejsmojs i 2 timmar idag. Tjing.

rosehip soup

Tumblr_l8o25smmh31qdw31do1_500_large

Det regnar ute och alla löv ligger på backen. Inte lika mycket som på bilden då men. Jag sitter i alla fall här med min nyponsoppa (mitt kaffe ungefär haha)


YOUR WORLD IS MY WORLD

Bild
Detta stämmer in som handen i handsken på mig HAHA. Do you know vad mina öron lyssnar på nu? Justin Bieber i Chipmunks verision. Min syster likezzzz him.

wha wha wha what did she say?

Vad var det jag sa? Jo att jag skulle bli bättre på att blogga. Blev jag det? Nej. FY MIG. Ska börja blogga mer från och med nu. Puss på er.

docs


Jag har martens.

aint no mountin high enough

SAA-AATAN Jag hade lagt upp ett inlägg men det ville visst inte titta fram, bajs på det. Om 4 minuter ska jag dra till bussen så detta får bli en snabb uppdatering. Tänker blogga mer från och med jag kommer hem ifrån skolan, promiseeeee. PUSS

im sorry


Tycker jag borde kunna bjuda på mig i bloggen. Ser ut som en sleten padda på alla bilderna men sådant är livet. Är trött som en bajskorv just nu. Ska sova snart. Innan elva ska jag ligga in my bed har jag bestämmt. Så kanske jag kan gå upp när min klocka ringer. Hoppas det. NUUUU ska jag lägga ifrån mig datorn. Puss!

önskelista

<br/><a href="http://i54.tinypic.com/20k4wgm.jpg" mce_href="http://i54.tinypic.com/20k4wgm.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>
Har redan skrivit min önskelista (jag fyller år i 10 december och jul afton vet ni ju när det är)
Den blev kort i år.......men inte billig. Borde för övrigt göra matteläxan, jag ligger efter (FATTAR INTE HUR JAG KAN GÖRA DET, HELA SJUAN LÅG JAG FÖR ALLA NU BÖRJAR JAG ÅTTAN MED ATT LIGGA EFTER, SMISK SKULLE DU HA EMMA) Har so förhörsprov i övermorgon så måste träna på det också. Det är om judendomen. Sedan har jag fysik läxa och hemkunskap läxa också (KUL =)=)=)=)==).)

oh you make me live

Sitter med rosa sockor och lyssnar på Your my best friend med Queen.

fint som snus

88713412_870c166609_z_large
Jag är jätte trött och har ingen aning om vad jag ska blogga om. Imorgon ska jag shoppa med Flojsi och Sasha, titta på bio tror jag också vi ska göra. Vi får se vad det blir för film! För övrigt så är det SVIN kallt ute. 6 grader på morgonen och på kvällarna, icke varmt. Men jag är glad för halsduk och vantar är det mysigaste som finns.

GRATTIS

My loves fyller år idag. GRATTIS till Tom och Bill Kaulitz, howhow. 21 år, tyckte nyss dom var 18 ju.RSS 2.0